header

header

27 februari 2017

Sportlov!

Så var det då dags för veckan 9 och sportlov igen. Eller inte ledigt för alla riktigt än. I dag och i morgon är det bara E som är ledig men sen så - ja då ska hela familjen fira sportlov.

Jobbade på förmiddagen men sen fick vi massa ärenden uträttade och jag hittade precis ALLT som jag har letat efter/behövt uppdatera. Till och med ett par nya vinterkängor (som jag för övrigt har letat efter HELA vintern) fick följa med hem - halva priset dessutom 😀.

Efter lunchen kände vi att det var dags att trotsa duggregnet och göra en uteaktivitet. Eftersom någon växt och fått nya skate-skidor var det ett ypperligt tillfälle att testa dem. Sagt och gjort så svidade vi om och drog till skidstadion. Hade i princip spåren för oss själva så det blev en väldigt bra stund där ute.

Är det sportlov så är det 😉


Nu ska jag försöka ta tag i mitt stickande igen - håller på med en tröja. Har haft ett ofrivilligt uppehåll på ganska många månader då jag, tro det eller ej, fick golfarmbåge av mitt stickande. Men nu tänkte jag försöka smyga igång igen. Får väl försöka sitta kortare stunder så ska det nog ordna sig.

Hoppas ni fått en bra start på veckan!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!