header

header

20 februari 2017

Testing.

Startade den här veckan och morgonen med en försovning. Gahh! Inte alls den bästa starten kan jag lova och resten av dagen har det varit huvudvärk och helt snurrigt. Unnade mig att bara slappa i soffan på lunchen men sen fick jag lust att göra något.

Satte mig för ovanlighetens skull framför datorn (efter att jag tokrensat i pärmar och diverse lådor) och kollade på en film på Moderskeppet. Vet inte när jag gjorde det senast? Men i dag hade jag lust att försöka lära mig något nytt så det fick det bli.

Testade för första gången det här med att göra gif.bilder. Det där när man har en stillbild och något rör sig ni vet. Så klart skulle man ju ha gjort något häftigt men när jag inte hade tillgång till mer än några stearinljus fick det bli dem jag testade på.


Inte helt enkelt och inte helt perfekt men man måste ju börja någonstans :). Jag har massa idéer som jag skulle vilja testa men då behöver jag mera tid och framför allt en modell, så det får bli något för framtiden.

Nu hög tid att försöka få in matbröden i ugnen - minsann satte jag inte en deg och bakade lite också. Så i kväll blir det nybakat.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!