header

header

15 januari 2017

Supersköna söndag!

När jag vaknade i morse trodde jag ärligt talat inte att dagen skulle bli särskilt bra. Nattens brist på sömn - vi måste nog hejda oss med Harry Potter-filmerna ett tag framöver.... - gjorde att jag inte vaknade utvilad precis. Men jag tog mig i kragen och drog igång och målade sista väggen och alla lister i hallen på övervåningen. Nu är det "bara" trappan och räckena kvar - halleluja :). 

Sen var jag ut och störde hårbollen i hans förmiddagssömn. Hur mycket kan en kanin sova egentligen? Mitt tilltag uppskattades icke. Och när jag lyfte ut honom ur buren för att sätta på honom selen - oj, oj, oj så det sprättes i benen i ren protest. Men ut kom han och även om han försökte sitta och trycka så fick vi fart på honom - den lilla latmasken måste ju motionera. Efter ett tag markerade han dock ganska rejält att han ville in igen och det fick han ju så klart. 

Vinter och snö - inte om Tuff får välja.

Var i valet och kvalet om jag skulle skippa träningen men då det vankas mildare väder till veckan kände jag att jag ville passa på. Åkte till ett ställe jag inte varit och åkt på länge och fick till ett riktigt bra pass. Äntligen kändes kroppen lite bättre och i dag var det skönt att träna. Det är ju sällan man ångrar ett träningspass :). 

 Vara ute i naturen - det bästa som finns!

Inte jättemycket snö men superfint att åka. 

Dags att njuta av de sista timmarna den här helgen!

Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!