header

header

11 oktober 2012

Nu är det nära.....

Det är nästan så jag inte vågar säga det men i morgon är det meningen (om allt går bra) att köket ska vara klart!!!!! Hoppas, hoppas, hoppas att det blir så men jag vågar inte riktigt tro det, jag vill se det först :).

I dag blev det omkullkastade planer då den lilla vaknade med ont i halsen :(. Bara att vara hemma och vabba. Mitt i allt blev det kaos och kaklet var tvunget att införskaffas. Inte mycket att välja på utan det var bara att baxa in oss i bilen och börja jaga kakel. Till slut kom vi hem med den efterfrågade varan. Inte det jag tänkt från början men det blev riktigt bra ändå :). Kommer visa bilder här när allt är klart.

Efter de här dagarna ensam hemma är jag ganska trött. Tack och lov är sambon på ingående och nu får han ta över ansvaret här hemma i några dagar. Nu behöver jag lite egentid att få träna som jag vill och att få pusta ut och slappna av ordentligt.

En sak jag måste göra är att fixa datorn :(. Här i eftermiddags pajade min kära Mac Book Air bara så där. Vet inte vad som hänt men i affären påstod dom att det antingen var en spricka i skärmen (som har blivit av sig själv på något konstigt sätt) eller grafikkortet som gett upp. Hoppas på det senare för det skulle tydligen vara lättare att laga. Trist är det för jag hade sett fram emot att fixa med mina kort nu i helgen. Men, men ingen större katastrof men trist som sagt.

Hoppas alla har en bra torsdag!

2 kommentarer:

  1. Men du vilken otroligt fin bild, underbara färger!
    Så tråkigt med datorn, håller tummarna för att det går att åtgärda lätt.
    Blir så nyfiken på köket, blir roligt att se sedan :). Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillade bilden :). Snart så är du mer än välkommen att kika förbi och se köket :).

      Kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!