header

header

21 oktober 2012

Söndagen hittills.

Dystert ute och lite dystert i sinnet är det i dag. Är tung i huvudet och kroppen är trött men jag hoppas att träningen om någon timme ska råda bot på det. Det gör den säkert - träning brukar hjälpa och få en piggare. Konstigt att man kan bli pigg av att bli trött ;).

Har mest tagit det lugnt hittills i dag men lite fix ute i trädgården och städning av altanen har det i alla fall blivit. Skönt att få städa och plocka i hop ute på altanen och göra den klar för den annalkande vintern. Enligt väderprognosen jag kollade kan det komma snö redan nästa helg......

I år har jag lite blandade känslor för vintern. Vanligtvis så brukar jag längta något kopiöst efter vintern men i år skulle jag vilja ha höst ett tag till. Älskar luften ute och att naturen skiftar i rött, gult, orange och brunt. En dag med solsken och tavlan naturen visar upp är oslagbar.

Lugnt har det som sagt varit och det brukar innebära att jag sitter framför datorn och fixar med kort. Brukar ju sitta med min kära Mac men nu när den är trasig så är sambon så snäll och lånar ut sin dator för att stilla min abstinens. Vet att det är lätt att man sitter för mycket med datorn men det är svårt att låta bli när det är så himla kul att greja och pilla med sina kort :). Nedan följer lite av vad jag sysslat med i dag:






Nu är det dags att svida om till träningskläder och att ge sig ut och bli pigg!

Trevlig söndag!

2 kommentarer:

  1. Men du så fina bilder! Hoppas träningspasset piggade upp :). Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du tyckte om bilderna :). Träningspasset piggade upp mig rejält!

      Kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!