header

header

20 december 2012

Ännu mera....

....... JULPYNT!!!! Kan liksom inte få för mycket. Gillar när det glittrar, blingar och nästan varje gren är full. Silver, glas, glitter, frostigt, matt - vi har många varianter i vår gran i år och i dag fylldes den på ytterligare. Jag och Emma gick bananas på Åhléns där dom hade 50% på allt julpynt - då bara måste man ju slå till :).





Nu är det äntligen semester och jullov. Gud så gôtt! Kan inte med ord beskriva vad jag har längtat efter denna ledighet. Inga måsten, bara vara, njuta, umgås, mysa, se på film, bygga snögrottor och snögubbar, läsa, leka, ha roligt och träna. Precis så vill jag att den här ledigheten ska se ut. Ska bara se till att bli av med min förkylning/heshet som jag lyckats dragit på mig :(. Men skam den som ger sig. Ingefärste med honung, Esperitox, Molkosan och vila - nu ska förkylningen väck!


Hoppas alla har den bästa torsdagen!

4 kommentarer:

  1. Haha, jag kan nästan se er "go bananas" där på Åhlens rea. ;) Och jag förstår er, de har verkligen haft en massa fint julpynt i år. Jag har fingrat varje gång jag har varit där men inte köpt något. Så jag förstår att ni blev som tokiga när de reade ut med 50%. Och vilket fint pynt dessutom. :)

    Här har vi också tagit steget in i härlig jullovsledighet idag. Ljuvligt! Som vi har längtat. Vi har firat med extra god middag och sista inköpen av mat- och julklappar samt julbak hela eftermiddagen. Ikväll blir det Ernst på tv, scones och te och imorgon efterlängtad sovmorgon och pyjamasdag. :)

    Njut nu av ledighet Carina och krya på dig. En ritigt god jul önskar jag dig och familjen.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi gick bananas och det blev lite fina grejer som fick följa med hem.

      Härligt att ni också har julledigt. Det verkar som ni haft en riktigt bra dag i går. Mysigt med extra god mat och julbak. Jag kollade också på Ernst i går kväll - den där karln kan verkligen det där med att pimpa och göra mysigt.

      Njut du också av ledigheten och tack för krya-på-dig hälsningen.

      Önskar dig och din familj en riktigt God Jul! Kram Carina

      Radera
  2. Men du vilken fint julpynt! Undrar om det finns något kvar och om man vågar sig till Kupolen imorgon.

    Så härligt med ledighet, nu har vi också jullov och det känns så bra!

    Nu hoppas jag att du kommer att vinna kampen mot förkylningen så att du får vara frisk och kry under din ledighet! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst var det fint! Det fanns kvar en del när vi var där i fm men jag tror nästan man åker dit på egen risk nu efter lunch :).

      Visst är det härligt med ledigheten! Hoppas vi kan ses något i mellandagarna!

      Känner mig mycket bättre i dag så det är nog på rätt väg. Ska bara försöka hålla mig i kragen och inte börja träna för tidigt bara ;).

      Ha en härlig ledighet och njut av den! Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!