header

header

23 december 2012

Sista ljuset.

Så var då sista ljuset tänt och endast en dag kvar tills tomten kommer. För han kommer väl?!? Jo, jag tror nog att han kommer att hitta oss här i Fagerås i morgon och vi har ju varit snälla :).
Känns lite konstigt att det är i morgon som själva dagen är. Har inte riktigt kommit i stämning ännu och hade det varit för en siså där 5 år sedan hade jag haft PANIK vid det här laget men inte nu. Det blir liksom jul ändå och stämningen brukar infinna sig till slut. Så är det med den saken!

Äntligen känner jag mig bättre så i morse tog jag med mig kameran ut och tog en långpromenad i de värmländska skogarna. Inte lika mycket snö som i Dalarna men det är vitt ute och det är jag tacksam för.




När jag kom hem från min promenix var det bara att byta kläder och ge sig ut igen. Emma hade fått öppna en av sina klappar och vi var naturligtvis tvungna ut och testa den. En slags åkbräda hade tomten lämnat i förskott och hej vad det gick i backen! Måste erkänna att jag är barnsligt förtjust i att åka pulka, stjärtlapp och busa i snön. När jag ändå var på g så var jag bara tvungen att återuppleva mina gamla färdigheter när det gäller att snurra hit och dit på en klätterställning. Takterna satt i och jag kom helskinnad därifrån och riktigt kul var det :).

Nu blir det till att vila lite och smälta lunchen innan det är dags att gå lös på julgodiset.

En riktigt fin 4:e advent önskar jag alla!

2 kommentarer:

  1. Så fina bilder från din promenad. Och jag tycker som du att det är riktigt skoj att åka ner på diverse åkdon i pulkabacken :-)!

    Hoppas att ni får en riktigt fin och härlig julafton! Många kramar till dig och de dina /Jennifer

    SvaraRadera
  2. Tack Jennifer!

    Vi får ta och försöka få till en pulka-date i mellandagarna. Får väl se vilka som tycker det är roligast - vi eller barnen ;).

    Önskar dig och din fina familj en riktigt God Jul!

    Bamsekram! Carina

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!