header

header

4 juli 2013

Bak & inspiration.

Lite småmulet och kyligt ute - vad passar då bättre än att fylla på frysen inför stundande kalas. I morse drog jag och Emma igång och bakade. Det var ett tag sen sist men fortfarande lika roligt. Chokladbollar (som Emma numera fixar själv) och bullar bakade vi. Mums! Sista plåten med bullar blev dock lite misslyckade. Pratade med pappa i telefonen samtidigt som jag skulle pensla och ha på pärlsocker. Penslingen gick bra men sockret bommade jag. Lärdomen av detta blev att det är inte alltid det funkar att göra två saker samtidig :).




Efter bakandet fortsatte jag och M projekt trädgård. Vi har nämligen fått både ork, tid och inspiration för att göra i ordning ute. Så himla kul! Att göra det tillsammans. Gräva. Skotta. Ta i. Skita ner sig. Gillar det!

När jag skulle ner och tömma en skottkärra hittade jag den här lilla sötnosen på marken.


Stackaren satt där och kom ingenstans. Plötsligt dök grannkatten upp. PANIK!! Emma ryckte in och fick bort honom innan han hann se den lilla fågelungen. Jag kunde andas ut. När jag lite senare kom för att tömma ytterligare en kärra satt den fortfarande kvar och lite längre bort satt en annan katt på lur. Ännu mera PANIK!!!! Ropade på Emma som fick passa fågeln. Själv älgade jag iväg och hämtade M som fick ta på sig arbetshandskarna och lyfta upp fågelungen i en buske. Jag vet att det är naturens gång men den här ungen skulle inte bli kattmat!

Annars då? Förkylningen är mycket bättre och ja, det blev ett träningspass på racern i eftermiddags. Inspirationen flödar och jag fick tips om en gammal rostig sak som jag bara var tvungen att åka och föreviga (bilder kommer framöver). Fick även fatt på grannens lite vissnade pioner och vips - ett nytt fotoprojekt :).

Livet är härligt och gött att leva! Hoppas ni alla känner likadant.

Trevlig torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!