header

header

13 juli 2013

Den finastes 6 års dag!

Ännu en lördag har passerat. Ännu en dag att lägga till historien. Men det har faktiskt inte varit vilken lördag som helst. Nej, i dag har vår allra finaste firat sin sjätte födelsedag!

Blev väckt 02.45 för första gången då födelsedagsbarnet undrade om vi inte skulle gratta henne då? Lyckades avstyra det hela men när jag blev väckt för andra gången vid 05.45 då var det bara att masa sig upp :). Ska väl erkänna att jag gärna hade sovit vidare ett tag men i dag gick jag mer än gärna upp.

Att få se glädjen i de små ögonen när vi sjöng Ja må du leva. Att få se spänningen och lyckan när presenterna packades upp. Att få se henne så tacksam över det hon fick. Att få se de små ögonen bli stora och skina av förvåning och sen en oerhörd glädje när den nya cykeln stod i vardagsrummet när hon kom ner. Detta är stunder som är ovärderliga. Stunder jag sparar och lägger i mitt minnes arkiv. Stunder jag kommer plocka fram då och då. Stunder som tillsammans med stunden och dagen då du kom till oss utgör några av de bästa i mitt liv. Älskade unge - du betyder allt!

Lycka som sagt över den nya cykeln. En lång väntan på att kalaset skulle börja. Och när det äntligen drog igång tog all förväntan, för ett kort ögonblick, ut sin rätt. Men lite vattenkrig, bad i poolen, tårta, fiskdamm på det så var det full fart igen :). 






En glad och lycklig tjej somnade före klockan sex i kväll. Efter en dag som jag hoppas blev som hon önskat. Dagen då vi firade den finastes 6 års dag.

Önskar alla en trevlig kväll!

6 kommentarer:

  1. Underbart! Och vilka fina bilder! Stor sommarkram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är underbart!

      En stor sommarkram tillbaka till dig!

      Radera
  2. Vi tackar för ett riktigt trevligt kalas!
    Så roligt att hon blev nöjd med sin födelsedag och vilken fin cykel :).

    Ha det så gott Carina! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själva! Så kul att ni kom & Emma blev superglad för presenten :).

      Ha det så bra på tältturen!
      Kram

      Radera
  3. Å, så fint! Grattis!!! Underbart att få en cykel. Minns när Rebecca fick sin första. Lycka!

    KRAM
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det något speciellt med en ny cykel :).

      Hoppas ni har det bättre hos er!
      Kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!