header

header

6 juli 2013

Sommar på riktigt.

Tänk att den kom till slut. Sommarvärmen alltså. Ja, jag är nog inte ensam om att ha undrat vart den har varit. Helt galet att det skulle dröja ända in i juli innan den kom. Men nu så.

I dag har hela långa dagen tillbringats ute. Min dag började redan klockan 5 när kroppen tyckte att den sovit klart. Huvudet höll inte helt med om detta. Masade mig i alla fall ut på en morgonpromenad. Härligt, härligt, HÄRLIGT!! Älskar att vara ute när luften känns riktigt frisk. När man är helt ensam. Något som inte var lika härligt är att min fot inte är alls bra :(. Rent för j-vligt är det men vad ska man göra? Gilla läget, stretcha och minimera antalet löppas, det är receptet skulle jag tro.

Ute har vi varit som sagt. Jag har faktiskt tagit det lugnt. Suttit ute i solen. Försökt läsa en bok. Till slut tog dock tröttheten överhand. Vaknade upp på altangolvet av att jag somnat i framstupa sidoläge. Lite hårt och svettigt men den var skön den där lilla luren :).




Barnen har härjat, lekt, badat, åkt vatten-slide, fikat, sprungit ut och in. Haft sommarlov helt enkelt. Jag har som sagt tagit det lugnt men ett racerpass blev det fram emot kvällen. Inget vidare tryck i benen men det var skönt i alla fall. I morgon blir det vila från träningen. Inte för att jag vill utan för att kroppen måste få vila. Inte så många dagar sen jag var förkyld och det vill jag inte bli igen.
Plockade in lite av sommaren i dag också.

Nu blir det tidigt i säng för min del. Luren till trots, jag är riktigt trött efter mitt uppvaknande vid 5. I morgon vill jag sova längre.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!