header

header

17 juli 2013

LÄNGTAR!!!

Äntligen är onsdagen snart över. Äntligen är det snart torsdag. Och äntligen ska jag snart få träffa Emma igen!!!! Åh, vad jag längtar. Längtar, längtar, LÄNGTAR!! Men i morgon så är det dags och jag är så glad!!!! Åh, vad jag ska krama om min lilla prinsessa när jag träffar henne igen <3.

Och inte nog med att jag får träffa Emma igen. Nej, i morgon är sista jobbdagen och sen är det ytterligare tre veckors ledighet. Kan inte säga att jag är helt missnöjd över detta faktum ;). Ska bli så skönt och välbehövligt. Denna vecka har man fått känna att man lever. Men som sagt, nu är det ledigt igen.

I dag har det varit fullt upp. Först jobba. Sen i väg på ett möte med ett brudpar jag ska få fota i augusti. Yes, jag har fått äran än en gång och känner mig väldigt glad och hedrad över att dom valt just mig :). Jag och den blivande bruden var och tittade och diskuterade var vi skulle fotografera. Området runt kyrkan är kanonfint så det här kommer bli bra. Och väldigt roligt.








Kvällen har jag och M tillbringat på våra racercyklar. Ett riktigt långpass på 7,5 mil klämde vi till med så här på onsdagskvällen. Det gäller att passa på när man har möjligheten. Ett riktigt bra pass i väldigt fin natur. Tänk så mycket man får se bara man tar sig ut och trampar lite :).

Ja, det var onsdagen det. Nu är det dags att försöka varva ner efter träningen så man kan sova. Det är ju trots allt en arbetsdag kvar i morgon (även om jag ska erkänna att det känns som semester redan).

Önskar alla en trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Super fina bilder Carina det är fantastiskt ställe =).

    Kram Jessica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jessica! Ja visst det är ett fantastiskt ställe, perfekt för ett bröllop :).

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!