header

header

19 november 2013

Början till julfeeling?

Efter att jag hämtat Emma i dag drog vi på en liten shoppingrunda. Vi skulle egentligen bara kolla runt lite på allt julpynt som börjat komma fram. Några nya julkulor skulle inhandlas. Det råkade bli liiite mer än så….

Har ju varit utan en matta i vardagsrummet sen i våras då jag helt enkelt slängde ut den gamla. Hade trott att det skulle vara enkelt att hitta en ny men icke! Vet inte hur många mattor jag kollat efter både i affärer och på nätet. Från början var det en vit ryamatta som skulle inhandlas. Insåg hur fruktansvärt opraktiskt det skulle vara så ingen ryamatta. Började kolla på patchwork-mattor och skulle bra gärna vilja ha en men betala många tusenlappar för en matta? Nja. Nej. Så där har jag hållit på men i dag så. Mitt bland julkulorna skymtade den. Ett stycke mönstrad (!!!) matta har fått följa med och ligger nu på golvet i vårt vardagsrum. Tror det blir bra. Ska bara känna efter lite till ;).

Julkulor ja, det var ju det som skulle shoppas och visst hittade vi nya fina prydnader till granen. Silver, vitt och glitter. Måste erkänna att jag tokgillar dem och visst är det en begynnande julkänsla som börjar smyga sig på.


Det kommer bli fint i granen i år :). 

Emma hittade även "sin" julklänning och då den inte var särskilt kostsam (149:- på Lindex) så fick hon faktiskt köpa den. Kunde helt enkelt inte motstå hennes härliga glädje och glittrande ögon då hon fick prova den. En liten svart bolero till klänningen blev det också. Klart man måste ha något att ha över axlarna också :).
Glitter & tyll - när Emma får bestämma. 

Ja, julen börjar närma sig med stormsteg och det är hög tid att fundera över klapparna. I år är första gången någonsin då jag inte har klart för mig vad som ska ges bort i julklapp. Men det ordnar sig alltid.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!