header

header

5 november 2013

Riktigt välbehövligt.

I dag blev det av. Men det var nära. Nära att det inte blev något. Tankarna dök upp igen. Motviljan - vill inte. Men jag gav mig själv inte någon chans. Bytte om och stack ut direkt jag kom hem. Och oj vad det var välbehövligt. Alltså, lyckan när man känner endorfinerna. När man känner att kroppen svarar. När man hör stavarna mot asfalten. Ett riktigt hårt pass på rullskidorna. Fy f-n va gött det var :).

Träningspasset i dag var som sagt riktigt välbehövligt. Kände livsandarna återvända. Humöret bli bättre. Energinivån höjas. Och just det sista var nödvändigt med tanke på hur resten av dagen sett ut. Det har minst sagt gått i ett. Mycket som ska fixas inför morgondagen.

Vågar nästan inte skriva det men i morgon är det dags. I morgon far vi tillsammans med en massa vänner mot betydligt varmare breddgrader :). Kan inte förneka att det ska bli skönt att få ett avbrott i höstmörkret. Brukar inte ha något problem med mörkret men i år har det inte gått helt smärtfritt. Men nu så. En välbehövlig paus i vardagen. Nu ska batterierna laddas!!

Dags att göra ett sista ryck med packningen. Har inte bestämt ännu vad som ska få följa med i handbagaget. Stor/liten kamera?? En/flera böcker?? Ja, detta tål att funderas på ;).
Hösten när den är som vackrast!
Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!