header

header

2 november 2013

Halloweenfest & grym föreläsning.

Vill börja med att säga ett stort TACK till alla för er fantastiska värme och omtanke. Kan inte med ord beskriva vad det betyder. Tack från djupet av mitt hjärta!

Lördag och i dag känns det lite bättre, så det är skönt. Emma och jag har huserat själva här hemma i dag då M har åkt på grabb-helg. Tack vare att Emma fick vara hos världens bästa grannar kunde jag ut och träna i skogen. Det gick supertungt och dåligt men åh vad skönt det var att tillbringa en stund i skogen. Älskar verkligen att vara där :).

Fick lite överskottsenergi efter träningen så huset fick sig en rejäl städning. Hann precis städa klart innan det var dags för Emma att gå till grannbarnen Oliver och Signe för Halloween-fest! Det var en uppspelt liten söt häxa som pep i väg och oj va skoj hon tyckte det var. Och vad annat kan det bli när man får gott fika, leka och busa med kompisar. Blir lycklig av att se henne så glad.




Halloweenfest när den är som bäst!

Nu blir det till att ta det lugnt och mysa med tänd brasa och tända ljus resten av kvällen. Passar mig utmärkt ;). Men innan jag säger hej då för i dag måste jag berätta om en fantastisk föreläsning jag var på i torsdags. Det var naturfotografen Brutus Östling som var och föreläste här i Borlänge. OMG, vilka bilder och vilken berättare!!!! Han var verkligen helt grym och det var så fantastiskt att få ta del av en bråkdel av allt han varit med om och som han fotograferat. Att han fått en massa priser och utmärkelser är lätt att förstå. Hans bilder är verkligen helt magiska. Så om ni har möjligheten att gå på en av hans föreläsningar - GÅ! Ni kommer inte ångra er.

Önskar alla en trevlig lördagkväll!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Skönt att det är en bättra dag. Nu är det nära.. nära tills vi inte ska laga någon mat, inte städa, inte lyfta ett finger för stress, bara vara, bara skratta, träna, få D-vitamin i oss och förhoppningsvis sova som prinsessor i sköna hotell-sängar! kram Bodil

    SvaraRadera
  2. Ja nu är det nära :). Och det ska bli såååå skönt!! Ska bli så roligt att åka med dig och alla andra. Är säker på att vi kommer få det kanon.

    Ha det bäst min vän! Kram Carina

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!