header

header

16 november 2013

Ofrivilligt ensam hemma.

Lördag och jag hade planerat att jag och den lilla skulle ha en mysig mamma-dotter dag/helg. Att vi skulle påbörja adventsbaket så smått - fylla huset av pepparkaksdoft, pyssla och fixa, äta lördagsmys framför tv:n tillsammans. Det var vad jag hade tänkt….. Problemet var bara att vi inte riktigt var inne på samma linje E och jag. När hon fick veta att M skulle åka söderut så ville hon följa med. Så det var bara för mig att packa väskan och säga hej då.

I vanliga fall tycker jag det är ganska så skönt att vara ensam här hemma. Att få göra som jag vill. Men den här helgen hade jag liksom tänkt att det skulle vara hon och jag. Att vi skulle göra roliga saker tillsammans. Nej, den här lördagen och helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig.

Vad har jag då gjort denna lördag då jag blev ofrivilligt ensam hemma? Tja, ett pass på rullskidorna blev det i höstvärmen. Plus 9 grader så jag åkte i kortärmat - den 16:onde november!!!!! Helt galet. Sen hade jag tänkt åka och kolla i lite affärer men så satte jag mig ner i läsfåtöljen och vips var det mörkt ute och klockan fem. Jag har alltså suttit med näsan i en bok och läst i flera timmar!!! När hände det senast?  Det är i alla fall skönt att få förlora sig bort och få ta del av en annan värld. Har påbörjat första boken om Mr Grey och förutom vissa delar tycker jag den är riktigt bra. Ser fram emot att läsa hela trilogin.

Ja, det blir väl allt för mig i dag. Tror jag ska återvända till fåtöljen och boken innan det kanske blir lite tv-tittande i kväll.
En av alla fantastiska solnedgångar vi upplevde på vår resa.

Ha en fin kväll!
Kram Carina.


2 kommentarer:

  1. Hej rara! Saknat dig!

    Först vill jag säga att jag känner igen känslan. Ofrivilligt ensam hemma - inte alls samma sak som planerat ensam hemma. Tycker du fick en fin dag, trots allt! Och vilket väder, wow. Skönt!
    Jag har läst alla tre böckerna och gillade dem.

    Underbar bild Carina och de från resan också. Vilken ljuvlig resa ni hade!

    KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lotta!

      Tack för alla dina fina och snälla ord! Ja, dagen blev rätt ok i alla fall :).

      Din resa ser också ut att ha varit ljuvlig! Ser fram emot fler bilder.

      Stor kram Carina.

      PS: jag har saknat dig med :).

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!