header

header

15 november 2013

Mitt projekt.

I dag tackar jag gudarna för att det är fredag och helg!! Fredagar brukar i normala fall innebära att jag är hemma och jobbar med mitt men riktigt så blev det inte i dag. Lönebryt och tidigare ledighet innebar att jag för min egen skull fick jobba ikapp i dag. Satt hemma och fick faktiskt mycket gjort. Även om jag var tvungen att bryta för ett rejält cirkelpass då frustrationen slog till. Bättre då att ösa ur sig på träning och visp kändes det bättre igen :).

Många timmar har det blivit framför datorn i dag och ännu fler blev det nu i kväll. Fastnade nämligen i bildredigering av mitt pågående projekt. Ni kanske trodde att det lagts på is då jag inte skrivit något här men riktigt så är det inte. Har helt enkelt inte haft tid att sätta mig med det tidigare. Inte förrän nu. Och jag måste faktiskt säga att det artar sig ganska bra :).

Har fått många bilder som jag känner mig nöjd med. Säkert är det inte de bästa tekniska bilderna och säkert hade jag kunnat göra si eller så för att förbättra dem. Men jag lär mig hela tiden och för min del är det viktigaste att jag lyckas fånga den känsla jag är ute efter (sen om någon annan ser själva känslan vette gudarna). Ännu återstår många timmar med redigering innan jag ska försöka gallra och välja ut de slutgiltiga bilderna. Vill inte berätta ännu vad projektet innehåller men en liten sneak peak kan jag bjuda på utan att avslöja allt för mycket ;).

Nu ska jag stänga ner datorn för i dag. Glögg och pepparkaksdeg är inhandlat så jag tror nog vi kör en liten tjuvstart nu i helgen.

Önskar alla en riktigt trevlig helg!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!