header

header

17 november 2013

När man har alldeles för lite att göra….

Då kan det hända att man tar fram kameran, stativet och fjärrkontrollen. Placerar sig själv i blickfånget (ingen vanlig företeelse kan jag lova) och fyrar av. Knäpper några bilder och försöker fånga sig själv. Väldigt svårt måste jag säga men ganska kul.

Varför gjorde jag detta kan man ju undra? Ja, dels för att jag inte hade något bättre för mig men den största anledningen kommer här: jag håller på och testar ljus och olika kompositioner vid porträttfotografering. Har man då ingen modell tillgänglig får man helt enkelt bita i det sura och ställa sig själv framför kameran.
Bjussar på en ego-bild. 
Detta var väl den som såg minst hemsk ut :). 

Har inte tillbringat hela förmiddagen med detta utan masade mig ut på ett löppass i morse. Huvva. Ingen höjdarupplevelse trots att solen strålade. Nej, huvudet var inte med för fem öre och kroppen ska vi inte tala om. Men jag kände mig i alla fall piggare efteråt så det var ju ett stort plus.

Dags att försöka fixa lite lunch och sen får vi se vad jag hittar på.

Trevlig söndag!

2 kommentarer:

  1. Vilken vacker bild av dig Carina. Roligt att se dig och jag hoppas att det kommer fler bilder. Du har så vackra ögon och vilken enastående porträttfotograf du har blivit. Det är så roligt att få följa din utveckling här på bloggen och se hur ditt bildspråk utvecklas hela tiden. Hur du finner din stil. Hade vi bott lite närmare varandra hade jag gärna beställt en porträttfotografering av dig. Jag tycker så mycket om dina bilder.

    Ta hand om dig vännen och ha en fin vecka.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen, tusen TACK Lotta!! Om du visste hur glad jag blir av dina ord. Och så roligt att du tycker om mina bilder. Det samma säger jag om dina. Tokgillar dina vackra bilder!

      Tack än en gång! Ta hand om dig med och en förträfflig vecka önskar jag dig!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!