header

header

26 maj 2014

Aningens förvirrad.

Alltså ibland förstår jag mig inte på mig själv. Förstår inte riktigt tankarna där inne i huvudet. Så var det verkligen i dag. Skyndade hem och slängde i mig maten på lunchen. Fort in i bilen och iväg till grannstaden för behandling. När jag kom fram och parkerade kollade jag som hastigast i min almanacka på telefonen: tomt! Men i morgon däremot vid samma tid, ja då var det dags för behandling. Åh, blir så trött på mig själv. Man kan lugnt säga att jag är aningens förvirrad för tillfället.

Inte så mycket att göra mer än att fara hem igen. Det som var det fina i kråksången var att jag fick tid över till att ta bort lite maskrosor i gräsmattan. En hel skottkärra full närmare bestämt. Fint blev det men jag undrar hur mina stackars fingrar och händer kommer må i morgon (tur då att jag ska på behandling ;) ).

Har inte haft många timmar över för redigering på sistone men jag lyckades stjäla några minuter och kunde äntligen sätta tänderna i bilderna från stugan. Tror jag är färdig med dom men är inte helt säker. Det kan bli några småändringar vad det lider :).


(denna bild & bilden nedan skulle vara svartvita -
vilket de är i redigeringsprogrammet.
Hur jag än gör går det inte att få till här
 så nu ger jag upp & visar dem i alla fall)

Foto: Kerstin NF, modell: jag.

Denna bild får man tolka fritt men min tanke går åt
det lite mörkare hållet....

Nu hög tid att göra sig klar och masa sig ut på ett löppass. Har ingen större lust men jag vet att det är en stund i skogen jag behöver. Håller alla tummar och tår för att jag inte stöter på några otäckingar...

Trevlig kväll!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!