header

header

2 maj 2014

Sömnlös i New York

Ja så var vi då här. I staden jag alltid drömt om att resa till. Det känns så bra och jag är grymt glad och tacksam över denna resa! 

Vi har det fantastiskt bra även om vi var lite tveksamma när vi kom hit i onsdags. Herre jösses vilket väder vi möttes av. Spöregn från alla håll och kanter. Det var två dyblöta resenärer som återvände till hotellet den kvällen. 

Gårdagen bjöd på desto bättre väder. Ett tidigt löppass i Central Park följdes av frukost och sen dagens huvudmål: shopping!! Och shoppade gjorde vi :). Och vädret då? Jo det sprack upp på morgonen och blev varmt. Riktigt varmt och soligt. 

Förutom shopping hann vi se massor och även träffa en bekant till M och hans fru över en drink på kvällen. Detta innan vi trötta stapplade hem för att sova. Och det där med sömnen är ett kapitel för sig. Inga problem att somna om kvällarna.  Nej, det är att kunna sova på morgnarna som är lite mera marigt. Klockan 03 är det färdigsovet för min del. Aningens tidigt kanske men man hinner med mycket i alla fall ;). 
Laddad för löpning 

Gårdagens frukost

Det blev en del shoppat :)

(Några mobilbilder från i går, bättre bilder utlovas när vi är hemma igen)

Denna fredag är inte spikad ännu. En löptur eller ett gympass innan frukost och sen tror jag vi ska utforska omgivningarna runt hotellet. Hur som kommer det bli en kanondag!

Trevlig fredag!

2 kommentarer:

  1. Åh, jisses, du är så nära mig, bara 3 timmar från mig. Hade jag vetat kanske vi kunde ha träffats. Eller ni kunde tagit tåget hit och sett lite av Vermont, haha om ni velat alltså.
    Ja, ja, kul för er att vara i NYC, så himla kul att vara där och känna pulsen.
    Ha det riktigt bra, det är vår i New York.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  2. Så härligt ni verkar ha det! Förtsätt njut och ha det riktigt gott!
    Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!