header

header

21 maj 2014

Och så gör hon det.

Har gått och väntat på ett paket. Kollat brevlådan flera gånger. Men, kommer det inte snart?? Väntat och väntat. Men så i dag kom det. Ett paket innehållandes en klänning till Emma som jag tänkt hon skulle ha på en fotografering (& senare också så klart). 

Det är en av de där fotograferingarna jag velat göra. Har haft bilden klar i mitt huvud en längre tid. Men inte vetat exakt vart den skulle tas. Men i dag, ett stenkast hemifrån så hittade jag platsen. Frågade Emma om hon hade lust att låta mamman knäppa några bilder och visst hade hon det. 

Man vet ju aldrig säkert om man får till den där bilden som finns inuti huvudet. Det är inte alltid lätt att instruera den man ska fotografera. Att få dem att göra och förstå det man vill. Förstå min lycka när jag berättat för Emma hur jag ville att hon skulle göra. Och så gör hon det!!!! Placerar sig rätt. Känslan finns där. Bara så där. Jag trycker av kameran. Och känner mig bara så glad och tacksam. Att äntligen få ta den där bilden. I kväll på en väg ner mot en älv blev allt bara så rätt. 

Ska strax fortsätta redigera bilder från helgen och kvällen. Men först ska jag titta lite till på bilden ovan :). 

Önskar alla en trevlig kväll!

6 kommentarer:

  1. Så himla fin bild, du är väldigt duktig!
    Kram, Frida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla!!

      Hoppas allt är bra!
      Kram Carina

      Radera
  2. Å, jättefint fotografi!

    Kram Ellinor

    SvaraRadera
  3. Svar
    1. Tack snälla du!! (& tack det samma)

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!