header

header

10 maj 2014

En runda i trädgården......

..... mellan regnskurarna hann jag med i gårkväll. När det är ljust till efter klockan åtta, ja då är det svårt att hålla sig inne. Så det var bara att grabba tag i kameran och ge sig ut en kort sväng innan finalen av Let´s Dance. Inte så mycket som blommar i trädgården ännu men det börjar så smått (jag har än en gång missat att peta ner vårlökar i jorden - får se om jag lyckas komma ihåg det i höst ;) ).




Svartvitt fick det bli denna gång då färgerna inte riktigt föll mig i smaken.

Lördagen som passerat har kommit och gått utan att jag gjort något vettigt egentligen. Sov alldeles för länge. Tog mig ut på ett träningspass som gick fantastiskt bra. Efter besöket hos naprapaten kan jag äntligen andas ordentligt och det ger resultat på träningen. Har även varit barnvakt åt en go tjej i eftermiddag, så många timmar spenderades utomhus innan det var dags att skjutsa hem henne igen (enda gången hon blev arg och protesterade så det måste ju vara ett gott betyg ;) ).

I kväll är det final i Eurovision. Den lilla är i extas och längtar. Vi får väl se vilken av mamman och pappan som somnar först i soffan. Känner att jag är en stark kandidat till den titeln.

Önskar alla en trevlig kväll!

PS: stort TACK för alla fina och goa kommentarer jag fått gällande mina bilder. Blir så himla glad och era ord betyder så mycket! Tack <3.

1 kommentar:

  1. Stämningsfullt och fint! En stund för fotografering…härligt!

    Tänker fortfarande på dina härliga NYC-bilder.

    Eurovision har nästan gått mig spårlöst förbi, men nu är det bilder på Instagram och FB, ska kolla in hur det har gått!

    KRAM och ha en fin söndag

    Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!