header

header

18 augusti 2015

Alla andra sover....

...utom jag. Då var det dags igen. Ännu en natt med dålig nattsömn :(. Blir så less men det går bara inte att sova.

Har inte haft en sån här natt på hela semestern men så fort det blev vardag och jobb igen - ja då var det tydligen dags igen. Försöker slappna av. Att inte tänka på att det snart är dags att gå upp. Försöker koncentrera mig på långa, djupa andetag. Men icke. Det är för mycket som snurrar uppe i skallen så det finns bara en sak att göra - gå upp. Bryta cirkeln och göra något annat. Något som inte stör någon annan. Så jag sitter väl här tills tankarna har lugnat sig och tills sömnen vill infinna sig. Förhoppningsvis blir det snart.


Annars har livet rullat på i, en för mig, allt för hög hastighet. Det har verkligen gått i ett de senaste dagarna - till stor del beror detta på det faktum att vi i söndags beslöt oss för att skaffa en kanin till familjen.

Först och främst skulle det letas reda på en som var tillräckligt stor för att flytta hem till oss. När vi väl hittade en (som vi ska titta på & förhoppningsvis få med oss hem i morgon) så var det ju en massa saker som skulle ordnas. En bur skulle snickras - råkade bli ett ganska stort projekt, en massa tillbehör skulle inhandlas. Det var visst en del man behövde fastän man "bara" skaffade en kanin.

Så det är vad vi pysslat med både i går och i dag. Nu är allt nästan färdigt - det sista måste jag fixa i morgon innan själva hämtningen. Och det är säkert en orsak till att jag inte kan slappna av och sova. Likaså det faktum att Emma ser fram emot det något otroligt mycket och jag oroar mig för att det inte ska bli så bra som hon hoppas. Måste verkligen bli bättre på att sluta oroa mig i förväg och i stället ta tag i det om det nu skulle bli något problem.

Nu är det hög tid att försöka släppa alla tankar och i stället gå och sova.

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!