header

header

30 augusti 2015

Att summera sommaren.

Minsann blev det inte att jag tittade in ytterligare en gång i dag. Kan till stor del bero på att jag är otroligt rastlös så jag nästan klättrar på väggarna. Brukar vara ett gott friskhetstecken så jag hoppas på det :).

En söndag med strålande sol har passerat. Inte riktigt lika varmt i luften som vi varit bortskämda med ett tag - men vädret - magnifikt! Och vad har jag pysslat med denna dag då? Tja, några ärenden (något blev fel så jag måste byta lite grejer) har klarats av. Högskolekursen har sagts upp och abonnemang på Photoshop har beställts (lär bli en hel del tid framför datorn om jag ska begripa mig på det programmet.....). Lyftande av kanin har övats (till den lille adeptens stora fasa - han gillar det INTE & blir supersur - men jag kommer inte ge mig!). Och däremellan har jag haft tråkigt!

Och mitt i allt detta tråkiga kom jag på att jag skulle försöka summera sommaren 2015 i ett collage. Man tycker inte att man gjort något men när man börjar titta tillbaka på alla bilder - ja då har det blivit en hel del ändå :).



Nu ska jag försöka ladda om till att jobba i morgon. Är väl så där sugen måste jag erkänna.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!