header

header

12 augusti 2015

I våra kvarter.

Dagarna rullar på och jag måste säga att det går förvånansvärt smidigt att jobba och få ihop allt. I morse fick Emma vara hos fina vänner tills jag kunde komma och hämta henne. Skönt för henne att få vara ledig hela sommaren innan skolan börjar igen.

När vi kom hem var vi båda trötta så det blev lugnt här hemma. Men efter ett tag blev vi rastlösa och jag tog med kameran och Emma och gick en vända i våra kvarter. Så dagens bilder visar lite hur omgivningarna ser ut där vi bor.









Kompisar <3


 I kväll blev det ett löppass i skogen. Rejält motigt var det innan jag kom iväg men när jag väl började springa hade jag bestämt mig för att köra järnet. Och det gjorde jag och jösses så bra det gick!! Kan säga att det var länge sen det kändes så bra. Det trodde jag verkligen inte innan jag stack ut. Nej, den senaste tiden har låren varit minst sagt helkassa och jag har varit stum bara jag stått upp. Så känslan i dag var väldigt välkommen :).

Dags att ladda för veckans sista jobbdag i morgon. Fredagen och helgen som kommer har många bud om vad det ska bli. Inget är bestämt så vi får se vad som händer. Det kanske inte blir något alls -den som lever får se.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!