header

header

30 augusti 2015

God morgon söndag!

Den tänkta fototuren i morse blev tyvärr inte av då morgondimman inte ville infinna sig. Lite synd men naturen kan man inte rå på. Men en liten sväng ut här hemma och ett försök att fånga morgonljuset blev det.





Gillar den där känslan av att känna sig som man är ensam ute i naturen. När allt är tyst och stilla. Innan allt vaknar till liv. När man fyller på energi och sänker stressnivåerna. Är tyvärr lite dålig på att ta mig ut på sådana turer om morgnarna. Tror till stor del att det beror på att jag inte hittat "mina" ställen häromkring ännu. Hemma, där jag kommer från, vimlar det av grusvägar och kohagar där man lätt skulle kunna gå loss med kameran och få de där bilderna i morgonljuset. Närheten till detta är så annorlunda där jämfört med hur det är här. Saknar det ganska mycket.

Vad den här söndagen kommer bjuda på vet vi inte ännu. Det blir väl mest till att kurera 2/3 av familjen. Ja, nu är det inte bara jag som är förkyld längre. Tyvärr har även Emma blivit det så någon operation för henne blir det inte i morgon. Lite surt men det är som det är. Nu ska vi bli av med våra förkylningsbaciller.

Hoppas ni får en bra söndag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!