header

header

31 augusti 2015

Att längta...

.... tillbaka. Tillbaka till den där sommarkvällen i början av augusti. Den där kvällen då ljuset var så magiskt. När luften var ljummen. Den där kvällen när sjön låg stilla och tystnaden var total. Den där kvällen då jag befann mig på den bästa platsen på jorden. Den platsen där jag trivs som allra bäst. Nu när hösten är i antågande så spar jag dessa bilder på näthinnan och plockar fram dem när helst jag behöver det.




Som jag älskar denna plats!

Så har ju en ny vecka börjat. En vecka då vi skulle opererat bort halsmandlar men en förkylning satte tyvärr stopp för det. Har som tur är redan fått en ny tid inom en inte allt för avlägsen framtid. Och en vecka som inleddes med en försovning för moi. Jajjamän, vaknade en kvart innan jag skulle vara på jobbet i morse - så det blev en chockstart på veckan.

Och så har jag ju införskaffat Photoshop. OMG säger jag bara. Komplicerat de luxe! Försökte sätta mig ner i eftermiddags men hade myror i brallan så det gick inte. Inget som kräver större koncentration går bra just nu. Men bara jag kan börja träna igen så ska det nog inte vara något problem. Behöver ut och göra av med energin som kryper i kroppen. Så bara jag är träningsbar igen ska jag nog ha något att göra när höstmörkret faller framöver :).

Snart dags att gå ut till den lille gynnaren och säga god natt.

Ha det bra!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Nej, hon åkte på förkylningen hon också, så typiskt. Tur att ni fick en ny tid så håller vi tummarna för att alla baselusker håller sig borta då.

    Otroligt vackra bilder från ditt paradis!
    Krya på er ordentligt nu. Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!