header

header

15 september 2013

Det är lite konstigt.

Nej, det blev ingen träning för mig i går. Hade ingen lust och kände mig faktiskt lite smårisig. Visste ju att jag behövde vila men det kändes ändå inte riktigt bra. Kom på mig själv att bli lite rastlös och smågrinig frampå eftermiddagen. Kunde inte begripa vad det var. Men så kom jag på det. Jag hade ju inte tränat!

Visst är det konstigt att en dag inte känns helt meningsfull när man inte varit ute på en runda? Att det inte spelar någon roll att man gjort en massa andra "bra" saker. Det väger liksom inte upp den där tillfredsställelsen man får efter ett svettigt pass. Endorfinerna som pumpar. Må-bra-känslan. Det är lite konstigt men det är så jag fungerar.

I morse kunde jag knappt vänta på att få ge mig ut. Tack och lov hade risighetskänslan gått över så det blev en tur på rullskidorna. Sköna mil avverkades och efter det kunde jag slappna av mera.

En ganska typisk söndag har passerat. Lite småfix både inne och ute. Ett besök till köpcentret - hittade äntligen en go höstkofta och ett par svarta jeans. En söndagsstek har tillagats och avnjutits. Båten har tagits upp och körts hem. Emma var bättre så det blev ridskola för henne och M. Sen har jag "pluggat" lite också. Känner mig riktigt inspirerad att avverka lite småkurser nu i höst. Naturligtvis handlar det om fotografi :).

Nedan följer några bilder på några riktigt sköna människor jag träffade på förra helgen.




Nej, nu blir det till att ladda inför en ny och intensiv (är jag rädd) jobbvecka. Men innan man vet ordet av så är det helg igen :).

Trevlig söndagkväll!

4 kommentarer:

  1. Hej!! Skönt med en hemma-helg. Fina kort som vanligt vännen. Tyckte bäst om mannen i mitten. Det är bara hoppas att du och jag får sådana fina glada rynkor när vi blir gamla:o) kram Bodil

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en skön hemma-helg :)

      Tack för de fina orden om mina bilder. De värmer :). Ja, vi får väl hoppas att man får lite karaktär i ansiktet - men den får gärna dröja lite till ;)

      Ha det bra!
      Kram Carina

      Radera
  2. Kan känna igen det där med träningen. Skönt du fick ett bra pass idag :-).

    Bilderna du visar är fantastiska Carina! Det blir fler kurser under hösten alltså, skoj!

    Önskar dig en bra start på nya veckan! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är nog lite lika med det där m träningen :).

      Ja, det blir lite fler kurser - i alla fall på nätet än så länge.

      Hoppas du oxå får en bra start på veckan!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!