header

header

14 september 2013

En doft av äpplen.

Riktigt disig och dimmig morgon i morse. Ingen som helst lust att träna. Då passade det ju alldeles utmärkt att kylen var fylld av äpplen jag fått av en vän häromdagen. Det blev helt enkelt till att koka äppelmos.

 Tanken slog mig när det började puttra i grytan och ångorna steg: Nu luktar det höst. På riktigt! Ja, doften av just äppelmos och lingon är och förblir förknippad med hösten för mig. Liksom lukten av rått älgkött - inte lika trevlig lukt men ändå. När jag ändå var i farten blev det också säsongens första äppelpaj. Mums!!



Nu har dimman lättat och det är riktigt fint ute. Borde kanske sticka näsan utanför dörren och njuta av solens strålar. Borde kanske träna..... Men det blåser ju ute...... Ni märker kanske att lusten att träna inte direkt är på topp. Jag har ju tränat bra hittills under veckan och det skulle ju inte göra något om jag vilade. Egentligen. Men då är det det där samvetet som ligger och gnager: jag borde. Vi får se hur det blir med träningen i dag. Nu ska jag i alla fall placera mig under äppelträdet. Och njuta av doften av äpplen.
Pappas hjälpreda - innan hon fick feber :(. 

Trevlig lördag!

2 kommentarer:

  1. Åh så gott med hemgjord äppelmos, så gott till havregrynsgröten.

    Om det är någon som kan vila från träning utan att ha dåligt samvete så är det du Carina, så mycket som du tränar.

    Vad synd att lillskruttan fått feber hoppas det går över fort och att ni har haft en bra dag! Ha en fortsatt skön helg! Kramar Jennifer

    SvaraRadera
  2. Hej !
    Vilka fina bilder du tar ! Och det ser gott ut med äppelpaj.

    Kram
    Anci

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!