header

header

12 juli 2015

Besök & kalashelg!

Oj, så snabbt denna helg kom och gick. Och en riktigt bra sådan har det varit även om jag just nu när jag satt mig ner konstaterar att jag är väldigt trött. Och när jag tänker på det faktum att jag faktiskt ska in och jobba i morgon - usch, då känner jag mig genast väldigt mycket tröttare. Så dom tankarna stoppar jag undan illa kvickt!!

En bra helg som sagt. Fick besök av våra fina vänner norrifrån i fredags och dom stannade tills i eftermiddags. Alltid lika roligt att ses och det slår mig varje gång att jag önskar att vi bodde närmare så det inte behövde gå så långt mellan gångerna.

En kalashelg har det ju varit också. Emma fyller ju år i morgon - ofattbara 8 år - så igår fick hon ha kalas för sina vänner. Hon fick själv välja vilka som skulle bjudas och det blev ett rent klasskalas. 5 tjejer från klassen och goaste helgbesöket på 2 år fikade och härjade under två timmar. Så det var en mycket nöjd tjej som somnade ovaggad efter gårdagen. Och i dag fyllde en av Emmas bästa vänner år så då var det dags för kalas nummer två på lika många dagar.




Tårta made by kalastjejen herself.

Nu ska här pustas ut lite innan mor och far dyker upp. Dom kommer och firar Emma men ska även sköta servicen här hemma i veckan då både jag och M ska jobba. I morgon jobb och firande av en 8-åring.

Ha det gött!
Kram Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!