header

header

27 juli 2015

Måndag & semesterbilder del III

Vaknar upp denna måndag och konstaterar att det är två veckors ledighet kvar av årets semester. Måste säga att det känns lite konstigt att det varit sommarsemester man haft. Det har ju inte blivit riktigt som man tänkt sig.... Även om vi gjort saker så hade det ju varit trevligt att kunna göra badutflykter och ligga i solstolen och lapa sol - har ju inte direkt varit läge för det den här sommaren. Men det gäller att njuta av att vara ledig hur som haver.

Vad vi ska hitta på den här veckan är inte riktigt bestämt, i alla fall inte början av den. Till helgen är det dags för mig att åka på fotokurs och det ser jag verkligen fram emot. Det har ju varit lite si och så med inspirationen att fotografera men en helg med likasinnade kommer säkerligen råda bot på detta :). Sen är planen att jag ska åka vidare till stugan och vi ska spendera några dagar där - har inte varit där än i sommar. Vädret är ju en stor orsak till detta men nu får det bli som det bli helt enkelt för ingen sommar utan stugan.

I dag blir det till att visa bilder från (näst) sista stoppet på vår tripp. Vi hamnade i vackra Fjällbacka med förhoppningar om att bada i havet och sola på klipporna. Dessa förhoppningar grusades rejält när vi klev ur bilen och det blåste nordan. Så i stället för sol och bad blev det upptäcksfärd, kika i affärer, njuta av utsikter och en god lunch nere vid havet  - inte så illa det heller :). Så här kommer sista bilderna från vår semestertur.


 Fjällbacka kyrka - figurerar bl a i filmatiseringen av Camilla Läckbergs böcker.

 På väg upp till Kungsklyftan. Klyftan där Ronjas pappa & hans rövare red genom i filmen. Ljuset var magiskt bland klippväggarna!

 Belöningen efter x antal trappsteg - en vidunderlig utsikt.

Mina två bästa <3.

 Maneter i havet var det gott om.

 Sommaridyll.


Ska försöka ta tag i och rensa lite i datorn inför helgens kurs. Hoppas på många nya fina bilder :). 

Önskar alla en bra start på veckan!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!