header

header

18 juli 2015

Sommarpresent.

M har varit i våra östra grannländer i veckan och kom hem i går kväll. Och med sig hade han en helt fantastiskt fin sommarpresent - en superduperfin väska från ett av mina favoritmärken - Michael Kors (han känner mig väl M och vet att jag är galen i väskor). Gissa om jag blev glad!!!! Och tacksam!!! Vet inte vad jag ska säga mer än ett stort tack och att jag blev riktigt, riktigt glad över denna fina  present :).


Snacka om present - han är generös min M <3.

Annars började denna lördag med spöregn och vad passade då bättre än att sätta sig och börja redigera bilderna från familjefotografering häromkvällen. Jösses så många fina bilder det blev så att redigera var ett rent nöje. Att man kan bli så glad över bilder man tagit - men när man ser glädjen familjen utstrålar - ja då kan man inte bli annat än glad (jag hoppas så klart kunna visa bilder här inne så småningom).

Nu ska jag fortsätta kolla på en film som går på trean - en riktig feelgood-film - lyxigt att ha den här tiden. Emma är hos en kompis och ska snart hämtas. Och i kväll blir det Dalhalla och Diggiloo för den här familjen tillsammans med vänner. Gud så skoj det ska bli!

Ha en finfin lördag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!