header

header

25 juli 2015

Bilder från semestern, del II

Hemkommen efter effektiva semesterdagar och den här gången känns det ganska ok att komma hem. Beror nog till stor del på att vi avslutade med några dagar hos mor och far. Hade inte varit hemma på länge, länge och längtat hem något kopiöst så stoppet hemma i Värmland satt fint :).

I morse passade jag och M på att ta ett till MTB-pass på de fina grusvägarna. Och även om formen var sisådär (läs: grisstumma lår) så var det en fin fin start på dagen och jag njöt kan jag lova. Hann sen ta det lite piano, packa ihop och äta lunch innan vi skulle åka hemöver igen.

Har ju fotograferat så mycket under våra intensiva semesterdagar så jag fått lov att dela upp inläggen lite. Onsdagen tillbringade vi i underbara Göteborg och får jag som jag vill kommer det bli flera resor dit. Störtgillar staden som jag tycker är supermysig och folket - otroligt trevliga.

Det blev mest shopping, eller försökt till shopping, måste jag väl erkänna. Men lunch i Trädgårdsföreningen och lek i lekparken där, en glass på en parkbänk, mera springande i affärer och middag med kusinerna hanns också med. Så nedan blir det bilder från Götet som visas.









Lördagkväll och det blir en slapp sådan. Nu ska här googlas efter garn till ett nytt stickprojekt och sen blir det nog att kika på programmet på SVT som visar vad det innebär att skaffa en hundvalp. Det funderas ganska mycket fram och tillbaka här hemma i den frågan......

Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!