header

header

6 juli 2015

Regnet det bara öser ner...

I går sol och värme och i dag regn och kyla. Tvära kast men just i dag känns det ganska skönt med en innedag. När det är fint ute får jag liksom inget vettigt gjort - vill bara vara ute hela tiden och inomhus förfaller det. Tror inte jag är ensam om detta utan när det väl är soligt och varmt vill nog de flesta passa på att vara ute.

Nu kunde man ju tro att jag fått massa vettigt gjort i dag men nja - för att vara helt ärlig har jag väl inte varit supereffektiv. En tårtbotten till kommande kalas och ett försök till presentshopping har jag fått ihop på nu förmiddagen men sen - nada. Och jag misstänker att resten av dagen kommer gå i samma anda - saknar lite inspiration för att dra igång med saker och sen är det en massa tankar inne i huvudet som gör mig aningens handlingsförlamad.

Men när regnet öser ner så är det befogat att krypa upp i soffan och titta på en film. Emma har en kompis här så jag ska göra ett försök att se klart på en film jag påbörjat: And so it goes. En riktig Carina-film och miljöerna - olala - så obeskrivligt vackert att jag nästan vill flytta till staterna :).


Hoppas ni har det bra i regnet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!