header

header

19 maj 2016

Då får jag inte mycket gjort.

Jag vet inte vad det är som har hänt. Men i och med att ljuset har kommit tillbaka känns det nästan som att det inte bara är naturen som har vaknat ur vinterdvalan. Nej, även jag verkar ha fått ett nytt liv - i alla fall när det gäller mina fotoidéer.

Jag har så många bilder jag vill ta. Så många idéer som bara väntar på att få förverkligas. Jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja så för tillfället håller jag på lite här och där.

Och när jag har kommit in i den här stämningen, ja då får jag inte mycket gjort. Inte något annat i alla fall :). Då vill jag helst sitta med mina bilder och pilla och redigera. Men det är en ganska skön känsla, kanske lite av mindfullness. Jag är verkligen här och nu i min lilla bubbla.

Att jag tokälskar Kent och deras musik och texter är ingen hemlighet. Vet inte hur många gånger jag spelat deras låtar om och om igen. Vissa textrader har etsat sig fast och när jag tog bilden här nedan visste jag att min bild och dessa rader hörde ihop. Så i kväll fick det bli en tolkning av några textrader i låten 400 slag.Nu kallar tvätten där nere och jag får väl lov att ta hand om den. Var förresten till naprapaten i dag och fastän jag känner mig rejält mörbultad så är det många gånger bättre än det var i går - så himla gött :).

Önskar er en fin kväll!
Kram Carina.

2 kommentarer:

 1. Ljuset och livsandarna vaknar☺️En lista? För att kunna strukturera lite i dina fotoprojekt kanske? Fina bilder iallafall som alltid. Själv kan jag inte redigera trots att jag vill men nya program och min knopp fungerar liksom inte än tyvärr .... Dock har jag också lite fotoprojekt i sommar som jag hoppas på att förverkliga . Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, visst borde jag nog skriva ner en lista. Tack för tipset!

   Hoppas att både programmen och knoppen ska fungera för dig framöver och att du får förverkliga dina fotoprojekt - som jag för övrigt blev väldigt nyfiken på :).

   Hoppas du mår bättre snart! Kram Carina.

   Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!