header

header

13 maj 2016

Variernade väderlek.

Nu är jag äntligen här. På platsen där jag trivs som allra bäst. Och fick som bonus träffa mamma och pappa i några timmar.

Bilresan hit var en upplevelse i sig. En ond rygg som gjorde att jag nästan inte trodde jag skulle kunna köra men med lite värktabletter funkar det mesta. Och vädret under bilresan - herregud säger jag bara. Förutom åska tror jag att jag fick med det mesta. Det började med regn som sedan gick över i snöblandat. På höjderna möttes jag av snötäckt mark och vita träd. Men sen, när jag kom fram till stugan, ja då sken solen och den blå himmeln visade sig mellan molnen :). Rejäl variation kan man konstatera :).

En ond rygg som sagt men det hindrade mig inte för att ta en löprunda i ett gammalt favoritspår. Så otroligt fint där i skogen och när jag sen råkade på en ståtlig rådjursbock - ja då blev jag väldigt glad.

Möttes av snö på höjderna.

Mitt paradis.


Stigen på "min" tallås.


Här låg en gång pappas föräldrahem.

Den lilla kullen till höger i bilden är gränsen mellan Sverige & Norge.

Nu inväntar jag mina fina vänner som jag ska spendera helgen tillsammans med. Exakt vad vi ska göra är inte bestämt. Tror det mest blir att ta igen oss och bara ha det gött.

Ha det fint!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!