header

header

2 maj 2016

Tro det eller ej....

..... men i dag blev det premiär i solstolen!! Det trodde jag inte när jag huttrandes smög omkring där i dunjackan i går med tuppskinn över hela kroppen. Men i dag så. Då var det bara att öppna upp dörrarna till altanen och lägga sig i lä där inne och lapa solens strålar.

Nu låg jag inte särskilt länge - dels av rädsla att bli förkyld men även av rädsla för att bränna mig. Det behövdes inte mer än 15 minuter så var man röd som en tomat i fejset. Kändes helt underbart att äntligen kunna vara utan vinterjackan.

Tycker om att se hur en och samma bild kan ta sig helt olika uttryck med olika redigeringar. Har inte bestämt vilken av dem jag gillar mest.

Annars är det mycket som rör sig i huvudet. Massa idéer som vill förverkligas men än så länge finns varken tid eller den riktiga orken för detta. Men en dag så.... Junior hade med sig en kompis från klassen hem så dom såg jag inte röken av i eftermiddag. Tur då att man har kaninen som kan hålla en sällskap :). Vi tog en sväng i kopplet och jag var väldigt populär ända tills jag lyfte på honom - då hamnade jag plötsligt på svarta listan igen. Det är en bestämd liten herre den där hårbollen :).

I morgon tisdag och en tänkt jobb-dag. Liten klagade över att hon kände sig hängig i kväll så vi får se hur det blir i morgon.

Hoppas ni hunnit njuta av vårsolen!
Kram Carina.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!