header

header

7 maj 2016

I vitsippeskogen.

Orden börjar ta slut för att kunna beskriva den underbara sommarbölja som dragit in över vårt land. Man vet ju att det säkerligen kommer bakslag och kyligare temperaturer men man måste ju ändå njuta här och nu. + 20 grader i dag, en temperatur som passade mig utmärkt :).

Eftersom M skulle ut och cykla i princip hela dagen så masade jag mig ut och gick en lång promenad i morse. Så himla skönt att gå där och filosofera, se solen gå upp och samtidigt lyssna på en pod i lurarna. Frukosten smakar väl sällan så gott som efter en rejäl morgonpromenad.

Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på Emma och jag. Och när hon då föreslår att vi ska åka ut i skogen och fotografera - ja då var jag inte svårövertalad. Så vi packade i bilen och for iväg. Det är ju en fördel när man tränar att man då upptäcker fina ställen att fotografera på. Och det hade jag ju så klart gjort häromdagen på min racerrunda. En vitsippeskog inte långt från vägen - det var dit vi och våra kameror for.

Och det var inte bara jag som gick loss där i skogen. Även junior tyckte det var superroligt - speciellt då hon fick låna min gamla systemkamera. Jag fick väl lov att betala tillbaka för alla gånger hon stått framför min kamera och fick snällt finna mig i när hon dirigerade mig dit hon ville ha mig :). Ja vi hade riktigt skoj där bland vitsipporna och jag misstänker att det kan bli flera turer med kamerorna framöver.










När M kom hem tog jag tillfället i akt och stack ut på rullisarna. I dag gick det nästan otäckt bra och äntligen känner man sig stark igen. Ett litet minus var dock att årets första ... låg precis där jag tänkte sätta ner ena staven. Hjärtat for i halsgropen på mig och det blev några hyperventilerande andetag - men förutom det så hände inget mer - ett rejält framsteg vad gäller mig och min fobi.

Nu ska här njutas av solen så länge det är möjligt.

Ha en fin kväll!

2 kommentarer:

  1. Hej Carina!

    Vilka underbara bilder med sköna vitsippemattor och vilken härlig stund för dig och dottern där i skogen. Och inte så konstigt att hon har blivit inspirerad av sin mamma då det gäller fotografi. :) Vad roligt att ni delar samma intresse och kanske också nyttigt för mamma att få känna på hur det är att få vara fotomodell. ;)
    Ja, det är sannerligen en ljuvlig tid nu med sköna sommarvindar. Här hemma har vi tassat runt barfota i trädgården idag. Svingat i hängmattorna och satt lök i odlingsbäddar. Nu är en tid för att njuta på alla sätt och vis. :)

    Ha en fin söndag Carina!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en härlig stund i skogen Lotta. Och visst var det väl nyttigt för mamma att pröva på att stå framför kameran - även om jag trivs betydligt bättre bakom ;).

      Vilken mysig dag ni haft - precis som det ska vara en försommardag. Vi ska verkligen ta vara på den här tiden och leva här och nu.

      Önskar dig en härlig vecka ❤︎.
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!