header

header

28 augusti 2016

Småseg söndag.

Jag vet inte riktigt vad det är men den här söndagen känns lite småseg. Har liksom ingen lust att göra något utan skulle helst bara vilja gå och lägga mig och slappa. Kan i och för sig bero på starten på dagen att jag känner så här.

Efter att ha tagit hand om stryktvätten (alltså finns det något tråkigare??) så svidade jag om och drog till Bodil för en gemensam löptur. Vi fick till ett riktigt bra pass och jösses så fin skog vi sprang igenom (måste ta mig tid med kameran någon gång). Vet inte om vi lyckades springa lite vilse också -det hör ju till när vi är ute ;) - men vi kom hur som haver över en ena myren efter den andra. Och den ena blötare än den andra. Det blev ett rejält klafsande där ett tag :). Men det blev ett väldigt bra pass som sagt men jag tror att den starten kan vara orsaken till min status just nu.

Har inte gjort så många mer knop men kollade igenom bilderna från bröllopet en sista gång. Och nu tror jag minsann att de är färdiga för leverans. Hoppas kunna få visa några här om några dagar.

Såå fin häst som vi fick fota.

Ska nu försöka ta mig i kragen och koka lite ingefärsdryck. Det är ju förkylningstider som ligger på lut så jag tänkte försöka att mota bort dem så gott det går.

Ha en bra dag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!