header

header

12 augusti 2016

Vart tog den vägen egentligen?

Så var då sista riktiga semesterdagen slut och det känns väldigt konstigt. Visst är det helg och inte jobb förrän på måndag men det känns som sagt konstigt. Tror jag lever i någon slags förnekelse att vardagen drar i gång igen till veckan. Skjuter verkligen undan alla tankar så fort de kommer. Jag vill inte! Kan inte fatta att sommarsemestern är över för det här året. Vart tog den vägen egentligen??

Tänk att det redan gått en vecka sen jag tog den här bilden.

Denna sista semesterdag har liksom semestern gått i ett huj. Tycker det var nyss jag klev upp i morse och vips så var det visst kvällen. Tog mig ut på ett racerpass i morse. Hade tänkt vila alternativt träna senare i eftermiddag men efter ett ständigt kollande på yr.no så var det bara att ge sig ut. Och vilken morgon jag fick. Det var visserligen rejält kyligt i luften men oj så fint. Kände mig väldigt glad när jag kom tillbaka från passet.

Sen har det gått i ett utan att jag egentligen gjort något vettigt. En sväng till affären. Ett avsnitt av Hart of Dixie. En runda med rensning i trädgården. En stund framför datorn. En sväng med rastning av liten kanin. Ja det är väl i stora slängar vad jag pysslat med denna fredag.

Nu ska jag och junior mysa resten av kvällen. Pappan i huset är på vift då han ska köra Cykelvasan i morgon så vi är själva här hemma.

Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!