header

header

21 augusti 2016

Vilken fantastisk helg!

Att få vara med och dela sina vänners glädje på sin bröllopsdag - ja det är nog något av det finaste man kan göra. Och när man sen blivit ombedd och fått förtroendet att ta bröllopsbilderna - då kan man inte bli annat än smickrad och stolt. I helgen har det handlat om bröllop för hela slanten och det har varit helt fantastiskt!

Får nog lov att erkänna att sömnen inte blev den bästa natten mellan fredag och lördag. Nervös var bara förnamnet men när jag väl började fota försvann det mesta tack och lov. Vi hade även en himla tur med vädret - endast några få droppar regn (och det betyder ju tur.....) så vi fick till fina bilder i fint ljus.

Ja det var en makalös fest med underbart god mat, fantastiska tal, massa skratt och glädje och ett sjuhelsikes röj på dansgolvet. Stort tack fina Malin och Martin för att vi fick vara med och dela er dag!


Kan så klart inte visa några bilder från bröllopet förrän de är levererade men en bild med lite annorlunda redigering bjuder jag på.

I dag har det varit lite segt för undertecknad, som det ska vara när man varit uppe sent och haft superkul. Vi har ju haft mamma och pappa här hemma i en veckas tid och fina vänner som bott här i helgen så det har varit fullt hus. Och när alla åkte i morse och på förmiddagen måste jag säga att det kändes väldigt tomt och konstigt. Så för att fördriva tiden städade jag och plockade, tvättade och fixade. Och sen blev det ett rullis-pass här i eftermiddag i riktigt skönt väder.

I morgon är det dags för vardag med jobb och skola igen. Hade gärna haft helg några dagar till men det blir nog bra det här.

Hoppas ni också haft en bra helg!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!