header

header

8 november 2016

Den gillade han inte.

Det är ju november och den första snön har kommit. Inte mycket men det ligger lite vitt på marken här ute. Skulle gärna ha mer av den vita varan så jag hoppas att det kommer mer inom en snar framtid.

Inför vintern har vi ju flyttat in den lilla hårbollen på altanen så han ska slippa bli blöt och en få massa snö i buren. Sen måste jag nog erkänna att flytten till stor del beror på att det är betydligt bättre/lättare för oss att ha honom där. Och även om han numera bor inne på altanen så ska han ju ha motion också. Så i dag var det dags för den dagliga hoppturen ute.

Fick efter lite trugande på honom selen och sen skulle vi ut. När han hoppade ut och fick se snön - då skulle det inte hoppas på gräsmattan kan jag lova. Nej, snön var ingen hit, den gillade han inte. Vi får väl se hur det går när det väl blir ännu vitare på marken......

Är mycket tveksam till det här med snö......

Annars rullar livet på som vanligt. Det jobbas, gås i skolan, tränas och fixas. Och letas vinterskor och varma tröjor - och som vanligt är det inget som gillas. Inte det som finns i köpcentret i alla fall. Så det blir att surfa runt lite på nätet i kväll. En ganska ok sysselsättning när brasan sprakar i kaminen :).

Trevlig tisdagskväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!