header

header

18 november 2016

Slog helt enkelt till.

Har länge gått och kikat på de där doftljusen som luktar så himmelskt gott. Har gått och luktat och funderat. Men har helt enkelt varit för snål för att köpa dem. I dag var jag och sprang runt i köpcentret (jo men visst har jag kommit igång med julklappsinköpen - guuuud så skönt!!) och gick in på Kicks.

Skulle köpa en ögonskuggepalett som jag var för sent ute för att hinna köpa i fjol innan den tog slut. Men i dag fick jag tag på ett ex och stod där i kassan och skulle betala. Och då stod dom ju där. Mitt framför näsan och ja, då slog jag helt enkelt till. Tre doftljus från Voluspa (Mandarino Cannela,  Pommegranate Blood Orange & Crisp Champagne) fick följa med hem :).






Förutom att shoppa doftljus och julklappar så började dagen med en löptur i skogen i morse. Tack gode gud för att jag investerade i ett par Icebugs för några år sedan. I dag hade jag kanongrepp oavsett underlag - vill inte ens tänka på vad som hade hänt om jag tagit mina vanliga löpskor. Huset har blivit städat. Kaninen har blivit rastad och en massa ärenden har fixats. Så nu är jag redo för helg och det ska bli så skönt!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!