header

header

29 november 2016

Status här hemma.

Här hemma fortsätter pusslandet med att få ihop livspusslet. Liten är fortfarande sjuk och jag betvivlar att hon kommer till skolan den här veckan. Men som vanligt hoppas man ju på ett snabbt tillfrisknade. Själv gör jag mitt bästa för att hinna med jobbet, vara till hands här hemma och ha tid över för pälsbollen.

Pyssla & måla - lite av vad vi fördriver tiden med emellanåt.




Stack ut på en löptur i morse för att få kroppen att må bra och rensa huvudet. Grymt välbehövligt och superskönt. Och tänk, det gick så himla lätt - verkligen den bästa känslan när man springer. Tror det beror på att jag var till osteopaten i går. Det var inte mycket som var bra när jag klev innanför dörren.

Bl a tre låsta kotor i bröstryggen, en helvriden kota i ländryggen, superstela/betonghårda muskler i övre delen av ryggen och mitt knä.... Ja han började med att säga att jag behövde nog inte operera mig i alla fall. Jag höll nästan på att trilla av massagebänken. Den tanken hade inte ens slagit mig kan jag säga. Visst har jag haft rejält ont men att det kunde vara allvarligt - det fanns inte i min värld. 

Så domen blev rehab-träning för att få ordning på kors- och ledband som fått sig rejäla smällar. Och så hoppas vi att vätskan ska försvinna av sig själv. Kan även bli flera besök för att få ordning på eländet - så kan det gå när man är envis och inte ska gå till doktorn i första läget....

Nu ska här mysas med den lilla sjuklingen innan det är dags att försöka få en god natts sömn. 

Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!