header

header

13 november 2016

Lite ändrade planer.

Vaknade i morse och hade tänkt mig ut på skidorna. När jag insåg att temperaturen krupit upp till plusstrecket samt att benen var stumma bara jag gick, var det ett lätt beslut att ta - inga skidor för min del denna söndag.

Nej, i stället blev det en förmiddag där det slappades rejält här hemma. Jag satt med stickningen, junior fixade frukost till pappa och sen började vi allihop att se andra filmen i Harry Potter-serien. Och det var rätt skönt att bara ta det lugnt tillsammans i stället för att hetsa runt i något skidspår.

En bild från den fantastiska dagen igår.

Hade planerat att vila helt från träningen i dag då min kropp kändes allt annat än pigg och full av energi. Hade planerat..... När mörkret föll här mot kvällen ja då ville både huvudet och kroppen ut och röra på sig. Och än en gång måste jag säga att jag förundras över människokroppen.

Det spelade liksom ingen roll att man kände sig orkeslös och dödstrött. När man väl kom ut och börjar träna (i mitt fall springa), då gick det hur bra som helst. Benen svarade och kroppen kändes vrålpigg. Mitt enda aber var att knät som jag kraschade förra veckan gjorde lite ont så jag kunde inte gasa på för fullt. Men det spelade ingen roll - det var hur skönt som helst att köra det där löppasset nu i kväll.

Och så är det ju Fars dag i dag. Och jag måste skicka ett stort grattis till min pappa som helt enkelt är den bästa pappa man kan ha. Hoppas du haft en bra dag pappa! Du är bäst ❤︎.

Hoppas ni haft en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!