header

header

9 november 2016

Kånkade in den....

Ute faller det små, fina snöflingor och marken blir allt mera vit. Det är ganska mysigt måste jag säga. Att se att vintern gör sitt antågande. Aningens försiktigt. Hoppas nu att den kommit för att stanna. Snön gör att världen där ute ter sig ljusare och känns lättare. Visst vore det väl fantastiskt om vi slapp den gråa och mörka november.

Äntligen är marken täckt av det vita täcket.

Med vädret som råder kommer även problemen när det gäller träningen - i alla fall för mig. Lyckades ju med bedriften att krascha på skidorna i fredags och slå i mitt knä igen (jo men visst var det samma knä som jag skadade på rullisarna för några månader sen.... typiskt). En krasch som sagt och tyvärr även vätska i knät. Det mesta har försvunnit men lite finns kvar vilket gör att jag inte vågar snöra på mig löpskorna än på några dagar.

Detta resulterade i att spinnincykeln kom in igen. Har ju sagt att jag inte ville ha tillbaka den i tvättstugan/badrummet efter att den äntligen lyftes ut i våras..... Men i dag kånkade jag in den - vad annat gör man när man vill träna?? Så i kväll ska det bli skönt att hoppa på den och få svettas lite. Men helst av allt hoppas jag på att kunna springa snart och ännu hellre - få åka skidor igen :).

Nu dags att åka och hämta junior i skolan. Sen blir det att ta tag i och göra lite ärenden. Ska bl a lämna av en massa urväxta kläder som ska få komma till nytta för massa nyanlända och det tycker jag känns väldigt bra.

Hoppas ni har en fin onsdag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!