header

header

27 januari 2012

Fredag i Gyllbergen.

I morse packade vi väskor, skidor, matsäck och pulka och for tillsammans med kompisarna Tilde & Kerstin till Gyllbergen - Borlänges paradis! Jag tror det var 2 år sen jag var hit sist och det är fy och skam för det är så oerhört vackert och fridfullt där uppe.

Mina skidor fick stanna hemma men Emma åkte ett varv på barnens skidspår, 500 m. Det gick bra för henne både uppför och nedför och det var ett väldigt mysigt spår för barn. Det var en slinga i skogen och kändes som ett "riktigt" spår. Hon tyckte det var kul men när hon åkt ett varv var hon mer intresserad av att fika och grilla korv - vi är inte helt lika där min dotter och jag :).




Teusa drar 2 busungar!

Efter korvgrillning, mera fika, skattletande i skogen och åkning efter Tildes hund Teusa så var det dags att åka hem igen. Vi hade några mycket sköna, roliga och avkopplande timmar där uppe och vad annat kan det bli när man umgås med helt underbara kompisar! Det ska inte dröja 2 år tills jag åker dit igen men jag tror att nästa resa dit kommer inkludera ett träningspass för mig - antingen själv eller med någon som är mera intresserad av att åka mer än 500 m ;).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!