header

header

13 januari 2012

Målardag.

I morse satt vi här hemma och funderade på vad vi skulle hitta på denna dag. Kände att jag ville måla och frågade Emma om hon också skulle vilja göra det. Ansiktet på henne sken upp och ja, det ville hon gärna. När jag sedan berättade att vi kunde åka och köpa ett "riktigt" konstnärs-kit till henne blev det stor glädje! Surfade runt lite och hittade färger, penslar och dukar till ett bra pris på Rusta av alla ställen.

Emmas målarsaker vi hittade på Rusta.

När vi kom hem efter vår lilla inköpstur slets grejerna upp och jag plockade fram mina gamla färger och penslar. Sen satt vi båda en lång stund vid köksbordet och bara målade! 5 tavlor blev det till slut för Emmas del. Själv hann jag bara med 1 akvarellmålning :).

Några av våra alster som tillverkades under förmiddagen.

Var så sugen på att fortsätta måla så jag satt någon timme även på kvällen och det blev 2 målningar till. Hade verkligen glömt bort hur skönt och avkopplande det är att sitta och måla. Man försvinner bort för ett tag och slappnar av och bara gör något kreativt. Hur skönt som helst! Tror att färgerna och penslarna kommer att komma fram mer frekvent här hemma i fortsättningen :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!