header

header

19 januari 2012

Frisk luft!

Sjuk eller inte, frisk luft har ingen dött av! Därför drog jag ut Emma en sväng här mitt på dagen. Vädret var helt underbart, bara någon minusgrad, sol och en blå himmel. Man kan inte bli annat än glad sådan här dagar!

Vi var båda ute och tankade lite välbehövlig energi. (med tanke på att jag somnade i soffan igår mitt på dagen när jag och Emma kollade på tv så behöver jag nog all energi jag kan få). Det blev lite sparkåkning, skulpturbyggande, gungande, skottande och kurragömmalekande. En skön stund ute med andra ord.

Nu är det åter helg för 2/3 av familjen här hemma och den här gången är det välbehövligt kan jag lova. Den här veckan har varit stressig och kämpig då jag haft väldigt mycket som måste göras på jobbet just den här veckan, sambon har också haft mycket på jobbet och Emma som blev sjuk igen. Men nu ska vi varva ner och koncentrera oss på att Emma blir frisk och att vi andra håller oss friska!

Nu blir det lite slappande i soffan framför Specialagent Oso på tv:n (det är INTE jag som valt program) innan det är dags att åtminstone försöka göra något vettigt :).

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!