header

header

28 januari 2012

Krasslig & "nytt" rum.

Att många dagar inte blir som man tänkt sig är ju inget ovanligt men när det blir åt det negativa hållet är det trist. I dag var precis en sådan dag. Vaknade upp i morse med en välbekant och ovälkommen känsla av att vara lite krasslig :(. Den här gången, som så många gånger förr, var det ett begynnande halsont och en obehagskänsla nere i bröstet. Borde väl inte vara förvånad för kombinationen dålig sömn och stress brukar inte leda till något positivt. Nåja, ingen träning idag och jag har försökt ta det lugnt och vila men jag hade hellre varit ute i skogen som på bilden här till höger (från Gyllbergen igår).

Helt lugn har jag dock inte lyckats hålla mig - ingen större överraskning. Har länge gått och funderat på hur Emmas rum ska möbleras om då hon blivit så stor att hon behöver ett eget skrivbord. Funderade, funderade och funderade. Kollade runt på Blocket och funderade lite till. Kom sen på att vi hade ett skrivbord ute i förrådet som hon kunde ta. Varför köpa nytt när det går att återanvända gammalt? Sagt och gjort, drog i gång och började röja och plocka tillsammans med Emma och sen flyttade vi (eller jag) möbler. Någon timme senare var allt på plats och Emma hade fått ett "nytt" rum. Hon blev väldigt nöjd och jag tror vi kom på den bästa lösningen. Allt är i princip klart "bara" kvar att måla om skrivbordet till vitt, skaffa en ny stol och besöka IKEA men det får bli en annan dag.......

Resten av dagen tillbringades till större delen framför tv:n - så jäkla tråkigt. Hoppas att jag är tillräckligt pigg i morgon så jag kan bege mig ut på ett lugnt skidpass. Annars är risken att jag klättrar på väggarna här hemma.

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!