header

header

5 januari 2012

Lite bättre.

I dag känns det tack och lov lite bättre. Kanske det beror det på att det är minus ute och åtminstone lite vitt på marken och att jag har ÅKT SKIDOR i eftermiddag!!!! (offrade t.o.m. herrarnas etapp på touren för att själv kunna ut och gneta).

Herregud va skönt det var, att äntligen få ut i skogen och få bort lite frustration :). Formen var inte speciellt bra, tekniken likaså och jag ska väl erkänna att det inte var jättefint att åka. Men jag ska inte gnälla, med tanke på hur mycket (läs lite) snö det är så har dom faktiskt gjort ett bra jobb med spåren. Eftersom det är lite extra ledigt nu så ska väl förhoppningsvis de här lediga dagarna generera i flera timmar i spåret!

Annars har vi det ganska soft här hemma. Farmor och farfar har äntligen kommit hit från Lammhult. Emma har längtat och längtat och nu leks det och busas det för fullt. Det är verkligen superskönt att ha mor- eller farföräldrar här. Tänk vilken lyx att bara kunna sticka iväg precis när man vill och att få hjälp med inte bara barnpassningen utan även med matlagningen :).

Nu ska jag försöka hålla korpgluggarna öppna och invänta Sportens Årskrönika.

Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!